Unieke Handgemaakte Sieraden !
Collage van unieke handgemaakte sieraden / Goudsmid atelier Goud&Zo Boskoop


Atelier Goud&Zo

In ons atelier smelten wij jouw ideeën om tot de mooiste creaties!

Voor unieke trouw- en verlovingsringen, persoonlijke herdenking sieraden of zomaar een mooi sieraad als cadeau, bij atelier Goud&Zo kun je voor bijna alles terecht.

Ben je benieuwd wat atelier Goud&Zo voor jou kan creëren? Neem een kijkje in onze fotogalerij of neem gelijk contact met ons op! info@goudenzo.nl


Trouwringen / verlovingsringen

Zoek je unieke trouwringen die perfect bij jullie stijl en persoonlijkheden passen? Laat jullie ringen ontwerpen door atelier Goud&Zo! Gaat je voorkeur uit naar een strakke trouwring of juist één met organische vormen? Een trouwring met diamant of een unieke edelsteen? Een gladde elegante afwerking of een stoer robuust uiterlijk? Bij atelier Goud&Zo zoeken we samen naar de perfecte set trouwringen waar je iedere dag blij van wordt!


Sieraden met een betekenis

Met veel liefde en oog voor detail maken wij herinnerings-sieraden om je dierbare wat dichterbij te kunnen dragen. Samen kijken we wat voor soort sieraad het zal worden om de persoonlijke herinnering erin te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een speciale edelsteen, persoonlijke gravure, (her)gebruik van oude sieraden of het gebruik van as.

Sieraden met een betekenis / Goudsmid atelier Goud&Zo Boskoop


Sieraden vermaken

Bij Atelier Goud&Zo blazen wij graag een nieuw leven in een sieraad. Wij creëren een geheel eigentijds sieraad door het oude sieraad om te smelten, edelstenen her te gebruiken of gedeeltes van het sieraad te verwerken in een nieuw sieraad. Je zal het sieraad weer met veel plezier willen dragen!

Sieraden vermaken / Goudsmid atelier Goud&Zo Boskoop


Sieraden en Zo

Niet alleen voor sieraden kun je terecht bij atelier Goud&Zo, wij vinden het namelijk ook erg leuk om "andere dingen" te maken. Het gebruik van edele en onedele materialen, verschillende technieken en of het nu wel of niet draagbaar is, wij gaan graag de uitdaging aan! Mocht je interessante ideeën hebben, neem contact met ons op!

Sieraden en zo / Goudsmid atelier Goud&Zo Boskoop


 
E-mailen
Bellen
Info